Opis forum
Polećcie jakies filmy warte obejrzenia. Ja nie byłbym sobą gdybym nie polecił Włądcy Pierścieni, ale także Gwiezdnych Wojen i Piratólw z Karaibów, wiadomo, że filmy są wśród nas znane. Jest jeden film, który mi sie bardzo podoba, stawiam go na równi z władcą-Van Helsing. mówią, że to horror, ale dla mnie to przygodowy, strasnzy nie jest. Akcja dzieje się w XIX wieku, gdzie Van Helsing ma za zadanie zabić Lord Wampirów Drakulę, przyczym sam staje się wilkołakiem. Nastepnym Filmem który polecam jest Gwiezdny Pył, zdecydowanie trochę śmieszny, i spokojnie moga go oglądać dzieci. Opowiada o chłopaku, który w dowod miłości obiecuje swojej wybrance, że przyneisie jej gwiazdę z nieba. Wybiera się do magicznej krainy, i odkrywa, zę tak naprawdew gwiazdą jest kobieta, w której się zakochuje, Ucieka z nią przez niebezpieczeństwami, ponieważ, wiedźmy próbują wyciąć i zjeść jej serce, które powoduje wieczną młodość.
Obieżyświat
oglądałem wszystkie te filmy i potwierdzam że śą dobre so do gwiezdny pył to w tym stylu też jest dobry "złoty kompas" a z innych filmów to underworld
ps nie wiem czy tak się pisze underworld
Obieżyświat
wiem że złoty kompas jest takis ale chodziło mi o podobny klimat czyli baśń a Van Helsing to nawet komiksy czytałem Alucard te sprawy